Carolina Herrera 212 Men Heroes Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Carolina Herrera 212 Men Heroes Eau de Toilette is een geweldig parfum voor mannen. De frisse, fruitige geur is perfect voor de lente en zomer, en biedt een onvergetelijke ervaring. De topnoten bestaan uit cannabis, gember en peer, met hartnoten van geranium en salie. Basisnoten zijn leer en muskus. Deze mix van kruidige en zoete geuren zorgt voor een verleidelijke parfum die een uitstekend geschenk is voor mannen.

Het aanbrengen van Carolina Herrera 212 Men Heroes Eau de Toilette is eenvoudig. Breng het parfum aan op de plekken waar je huid warm is, zoals de binnenkant van je polsen, achter je oren, op je borst, en achter je knieën. De geur is sterk genoeg om lang te blijven hangen, dus je hoeft niet veel te gebruiken. Breng het parfum aan voordat je je kleren aantrekt, zodat de geur de kans krijgt om in je kleding te trekken.

Carolina Herrera 212 Men Heroes Eau de Toilette combineert een krachtige aroma met een subtiele geur, waardoor het een perfecte geur is voor mannen. Of je hem nu als cadeau geeft of voor jezelf koopt, Carolina Herrera 212 Men Heroes Eau de Toilette zal zeker een blijvende indruk maken. Met zijn fruitige en kruidige geuren is het een onvergetelijke parfum die je elke dag opnieuw kunt dragen.