Carner Barcelona Fig Man Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€78,56)
bol.com (€94,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:32 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Carner Barcelona Fig Man Eau de Parfum is een unisex geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een houtachtige geur die perfect is voor de lente- en zomerkleding. De topnoten van Carner Barcelona Fig Man Eau de Parfum zijn bergamot, kardemom en vijg. De hartnoten bestaan uit vijgeboom, viooltje en zeenoten, terwijl de basisnoten onder andere bestaan uit guaiac hout, Indonesisch patchouliblad en tonkaboon.

Het is een perfecte geur die zowel zelf als cadeau gedragen kan worden. De krachtige, sensuele geur is perfect voor elke gelegenheid. De geur past bij elke outfit en is perfect voor een avondje uit. Het is een uitstekend geschenk voor beide geslachten, waardoor het een geweldige optie is voor een verjaardag, een Valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid.

Het parfum wordt het best aangebracht op de polsen, achter de oren en op de borst. De ingrediënten zorgen voor een lange houdbaarheid, waardoor je niet vaak opnieuw hoeft te spuiten. De geur is ook niet te overheersend, waardoor je zeker weet dat je nooit te veel hebt gespoten.

Carner Barcelona Fig Man Eau de Parfum is een geweldige geur die zowel mannen als vrouwen zullen waarderen. De geur is perfect voor elk seizoen en elke gelegenheid. Het is een luxe geur die perfect is voor elke dag. Of je de geur nu voor jezelf koopt of als cadeau aan iemand anders geeft, je kunt er zeker van zijn dat je een geweldig product krijgt.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€78,56)
bol.com (€94,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:32 am