Calvin Klein Woman Eau de Parfum Intense 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€29,95)
lyko.com (€90,50)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:52 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Calvin Klein Woman Eau de Parfum Intense is een verfrissende parfum voor dames die perfect is voor het hele jaar. Het heeft een oriëntaals bloemige geur die wordt samengesteld uit topnoten van bergamot, citroen en kardemom, hartnoten van jasmijn, oranjebloesem en zwart viooltje, en basisnoten van olibanum (kerkwierook), patchouli en sandelhout. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen van alle leeftijden.

Het is belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken. Breng de parfum aan op de polsen, achter de oren, enkelenkele druppels op de kleding of het haar, en op de binnenkant van de elleboog. Niet te veel aanbrengen, want dan kan de geur te sterk worden. Het is ook belangrijk om op te letten dat parfum niet in contact komt met zonlicht, omdat dit de geur kan veranderen.

Calvin Klein Woman Eau de Parfum Intense is een verfijnde en verleidelijke geur die het perfecte cadeau is voor een vrouw die van luxe en klasse houdt. De parfum is verkrijgbaar in een mooie verpakking die een aangename verrassing zal zijn. De parfum heeft een subtiele, zoete geur die lange tijd blijft hangen. Het is een perfect cadeau voor alle speciale gelegenheden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€29,95)
lyko.com (€90,50)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:52 am