Calvin Klein Reveal woman Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Koop vandaag nog het goedkoopste bij:

-Indien grote verschillen in prijzen is er waarschijnlijk een korting lopende. Momenteel hebben we geen manier om dat visueel mee te geven-

deloox.nl (€40,99)
Laatst gecontroleerd: december 1, 2022 - 11:41 am

Beschrijving

Seizoen:
Levensduur:
Topnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Geurtype:
Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

Calvin Klein Reveal woman Eau de Parfum 50 ml voor dames. Calvin Klein Reveal is een sensuele oriëntaalse geur voor vrouwen. Een geur die je doet denken aan een zongebruinde huid, zeezout, zomerse zonsondergang en een kasjmier sjaal die de schouders bedekt als de avond valt. De geur begint zoute akkoorden, witte en zwarte peper. De mix in het hart bevat poederachtige iris en amber. De basiswordt verrijkt door sensuele rijke sandelhout, vetiver, kasjmier en muskus. De samenstelling werd ontwikkeld door jean-Marc Chaillan en Bruno Jovanic. Calvin Klein Reveal werd in 2014 gelanceerd. Het gezicht van Calvin Klein Reveal is het Nederlandse model Doutzen Kroes.

Extra informatie

Merk