Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum is een prachtige en unieke geur, geschikt voor dames. Deze geur is perfect voor het herfst en winterseizoen. Met zijn oriëntaals bloemige geur is het een uitstekend geschenk voor vrouwen. De topnoten van deze geur bestaan uit Granaatappel, Groen accoord en Sharonvrucht. De hartnoten bestaan uit Champaca, Lotus en Zwarte Orchidee, en de basisnoten uit Amber, Mahoniehout, Slagroom en Zwart Viooltje.

Het is belangrijk om Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum op de juiste manier aan te brengen. De parfum dient aangebracht te worden op de warmste plekken van je lichaam, zoals je slagaders, zoals je pols, nek en binnenkant van je ellebogen. Deze plekken zorgen ervoor dat je geur langer aanhoudt. Het is ook belangrijk om niet te veel parfum te gebruiken, omdat het er anders te sterk kan uitzien.

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum is een prachtige geur die perfect is voor dames. De geur heeft een oriëntaals bloemig karakter, met topnoten van Granaatappel, Groen accoord en Sharonvrucht, hartnoten van Champaca, Lotus en Zwarte Orchidee, en basisnoten van Amber, Mahoniehout, Slagroom en Zwart Viooltje. Het is belangrijk om de parfum op de juiste manier aan te brengen, en om ervoor te zorgen dat je niet te veel parfum gebruikt, om overmatige geur te voorkomen. Al met al is Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum een uitstekend cadeau voor dames.