Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , , , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Calvin Klein Eternity is de perfecte geur voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiele, maar aanwezige geur. Het is een perfecte keuze voor iedereen die een luxe, maar toch lichte geur zoekt. De geur heeft een lente-achtig karakter en heeft een bloemige geurtype. De geur bevat citrusvruchten, fresia, groene noten, mandarijn, salie, anjer, goudsbloem, jasmijn, lelie, lelietje-van-dalen, narcis, roos en viooltje in de topnoten, gevolgd door amber, heliotroop (vanillebloem), muskus, patchouli en sandelhout in de basisnoten. Het is een uitstekend cadeau voor vrouwen van alle leeftijden.

Calvin Klein Eternity wordt het beste aangebracht op de warmste plekken van het lichaam, zoals de polsen, achter de oren, achter de knieën en in de hals. Het is ook een goed idee om de geur op de kleding aan te brengen, omdat de geur dan langer blijft hangen. Door de lichte geur is het ook mogelijk om deze geur elke dag te dragen zonder dat het te overheersend is.

Calvin Klein Eternity is een geur die perfect is voor elke gelegenheid. Het is een perfecte geur voor een avondje uit of voor een speciale gelegenheid. De geur is ook perfect om cadeau te doen aan een vrouw van elke leeftijd. Het is een luxe geur die de drager een verfijnde, maar toch lichte geur geeft die perfect is voor elke gelegenheid.