Calvin Klein Ck One Gold Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€22,99)
bol.com (€29,03)
douglas.nl (€34,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:50 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Calvin Klein CK One Gold is een unisex eau de toilette die perfect is voor de lente, de zomer en de herfst. De geur is houtachtig met topnoten van bergamot, salie en vijg, hartnoten van jasmijn, neroli (oranjebloesem) en een vleugje viooltje en basisnoten van guaiac-hout, patchouli en vetiver.

Als je op zoek bent naar een verfijnde, zoete en subtiele geur, dan is Calvin Klein CK One Gold een perfecte keuze. Het heeft alle componenten die nodig zijn voor een geur die je bij elke gelegenheid kunt dragen.

Het aanbrengen van Calvin Klein CK One Gold is eenvoudig. Breng het aan op je hals, polsen en achter je oren. Je kunt ook een klein beetje op je kleding aanbrengen om de geur te behouden terwijl je de hele dag op stap bent.

De voordelen van Calvin Klein CK One Gold zijn talrijk. Het is een verfijnde, zoete en subtiele geur die iedereen zal waarderen. Het is een allesomvattende geur die perfect is voor elke gelegenheid. Daarnaast is het gemakkelijk aan te brengen en blijft de geur de hele dag aanwezig.

Voordelen van Calvin Klein CK One Gold:

  • Verfijnde, zoete en subtiele geur
  • Geschikt voor elke gelegenheid
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Blijft de hele dag aanwezig

Calvin Klein CK One Gold is een geweldige eau de toilette voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde, zoete en subtiele geur. Het is perfect voor elke gelegenheid en gemakkelijk aan te brengen. Met deze eau de toilette zul je de hele dag een verfijnde geur verspreiden.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€22,99)
bol.com (€29,03)
douglas.nl (€34,99)
lyko.com (€45,90)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:50 am