Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette is een unisex parfum dat het beste geschikt is voor het lente- en zomerseizoen. Het is een citrus aromatische geur die bestaat uit heerlijke topnoten van gember en sinaasappel-olie. De hartnoten bestaan uit thee en waterachtige noten en de basisnoten zijn amber, ceder, muskus en patchouli. Deze heerlijke geur is een uitstekend cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Het parfum kan over het hele lichaam worden aangebracht, maar het is het meest effectief wanneer het op de polsen en achter de oren wordt aangebracht.

De frisse topnoten van CK Everyone Eau de Toilette geven je een energieke boost en de amber, muskus en cederhoutbasisnoten geven je een ontspannen gevoel. Het parfum is licht en gemakkelijk te dragen, waardoor het ideaal is voor iedereen die wil genieten van een subtiele geur die de hele dag blijft hangen. De geur is ook langdurig, waardoor je het niet elke dag hoeft te herhalen. Het parfum is ook hypoallergeen, waardoor het veilig is om te dragen, zelfs voor mensen met gevoelige huid.

Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette is verkrijgbaar in een mooi, elegant flesje dat er niet alleen goed uitziet, maar ook een geweldige manier is om het parfum te bewaren. Het parfum is vrij betaalbaar en het is verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen, waardoor je altijd een geur kunt vinden die bij je past. Dus als je op zoek bent naar een heerlijke, subtiele geur die je hele dag met je meeneemt, dan is Calvin Klein CK Everyone Eau de Toilette de perfecte keuze.