Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
superwinkel.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette is een heerlijke geur voor dames, perfect voor de lente of herfst. De krachtige en tegelijkertijd delicate geur is een Chypre bloemig type. De topnoten zijn rabarber en roze peper, met Arabische jasmijn (Sambac) en roos in de hartnoten. Amberhout en patchouli maken de basisnoten compleet. De geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen, en kan op de polsen, achter de oren en op de hals aangebracht worden.

De frisse en sensuele geur van Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette, is perfect om overdag te dragen. De geur heeft een intense bloemige geur, waarin de bossen van de Franse Provence voor de geest komen. De bloemige geur, geeft een vrouwelijke touch aan de drager. De geur is zo verfijnd, dat het een perfect cadeau is voor een speciaal iemand.

Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette is een luxueuze geur, in een elegante flacon. De geur heeft een medium sterkte, waardoor het geschikt is om mee te dragen naar de kantoor. De geur is sterk genoeg om de hele dag te verspreiden, maar subtiel genoeg om de omgeving niet te domineren. De flacon is een perfecte decoratie voor het toilet, en is een prachtig geschenk voor vrouwen.