Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum is een unieke samenstelling van bloemige geuren die een vrouwelijke, elegante en verleidelijke aura creëren. Dit parfum is geschikt voor het lente- en zomerseizoen. De topnoten omvatten Jasmijn, Papaja en Viooltjesblad, die een zoete, bloemige geur afgeven. Hartnoten van Lelietje-van-dalen, Roos en Rozenblad geven een warme, romantische geur af. De basisnoten bestaan uit Amber, Bulgaarse Roos en Witte Musk, die een verwarmende, sensuele geur afgeven.

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum is een perfect geschenk voor vrouwen. Het is een luxueus parfum dat een vrouwelijke, elegante geur uitstraalt en verleidelijk is. Het parfum kan op de polsen, hals, decolleté en achter de oren worden aangebracht. Het parfum heeft een lange duur, waardoor het perfect is voor speciale gelegenheden.

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum is een luxueus parfum dat de verfijnde smaak van de vrouw benadrukt. Het is een prachtig parfum dat de geur van bloemen combineert met de warmte van Amber en Musk. Het is een perfecte combinatie van zoete bloemengeuren die een vrouwelijke, elegante geur afgeven. Het parfum is perfect voor het lente- en zomerseizoen en is een geweldig geschenk voor vrouwen.