Bruno Banani Man’s Best Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
bol.com (€20,50)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:07 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige, sensuele geur is Bruno Banani Man’s Best Eau de Toilette de perfecte keuze. Met topnoten van appel, pomelo en roze peper, hartnoten van kaneel, kasjmierhout en nootmuskaat en basisnoten van sandelhout, tonkaboon en vanille, is het een diep en complexe geur die perfect is voor de herfst- en wintermaanden.

Bruno Banani Man’s Best Eau de Toilette is een echt mannelijke geur met karakter. De amberkruidige geur is sterk en sensueel, maar tegelijkertijd vol van subtiele nuances. Het is een geur die nooit te heftig is, maar die de perfecte balans tussen kracht en zachtheid heeft. Het is een geur die bij elke gelegenheid gedragen kan worden, of het nu een avondje uit is of een dag op kantoor.

Bruno Banani Man’s Best Eau de Toilette is een luxe parfum dat zeker het proberen waard is. En als je op zoek bent naar een goede prijs, vergelijken wij alle goedkoopste prijzen zodat je de beste deal krijgt. Dus als je op zoek bent naar een krachtige, sensuele geur die je kunt dragen voor elke gelegenheid, dan is Bruno Banani Man’s Best Eau de Toilette een geweldige keuze.

Waar breng je de parfum aan? Op de huid van je polsen, hals, binnenkant van je ellebogen en achter je oren. Spray het op zo’n vijf centimeter afstand, dan verspreidt de geur zich gelijkmatig over je huid. De geur blijft ook langer behouden als je het op plaatsen aanbrengt die warm zijn, zoals de polsen en de hals.

Dus als je op zoek bent naar een krachtige, sensuele geur, kies dan voor Bruno Banani Man’s Best Eau de Toilette. Een uitgebalanceerde geur die perfect is voor de herfst- en wintermaanden, en die je kunt dragen voor elke gelegenheid. Vergelijk de prijzen met ons en krijg de beste deal.