Boucheron Serpent Bohème Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€24,59)
bol.com (€30,00)
plein.nl (€31,41)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 7:53 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Boucheron Serpent Bohème Eau de Parfum is een herengeur die een ideale combinatie is van subtiele Chypre bloemige geur. De topnoten bestaan uit mandarijn en zwarte bessen, terwijl de hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn (sambac), Turkse roos en woestijnroos. De basisnoten bestaan uit labdanum, patchouli, sandelhout en witte musk. Dit parfum is zowel geschikt voor de lente als de herfst en een uitstekend geschenk voor elk geslacht.

Het aanbrengen van Boucheron Serpent Bohème Eau de Parfum is eenvoudig. De meeste parfums kunnen worden aangebracht op de polsen, achter de oren, achter de knieën of achter de ellebogen. Het is ook mogelijk om het parfum aan te brengen op de hals, de borst of de kleding. Het is echter belangrijk om de geur niet te overdrijven, omdat het een krachtige geur is. Het is ook belangrijk om het parfum op te brengen op droge huid, zodat het langer blijft hangen.

Boucheron Serpent Bohème Eau de Parfum is een heerlijke geur die perfect is voor elke gelegenheid. Het is een subtiele, maar krachtige geur die vrouwen en mannen beiden zullen waarderen. Deze geur is een perfect cadeau voor elk geslacht, omdat het een lucht is die geschikt is voor elke gelegenheid. Het is ook een goede keuze voor zowel de lente als de herfst, wat het een perfect cadeau maakt voor een speciale gelegenheid.