Baldessarini Ambre Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Baldessarini Ambre Eau de Toilette is een luxe geur voor heren, speciaal samengesteld voor de herfst- en winterdagen. Met een uniek oriëntaals houtachtig aroma zal deze geur je dagelijkse routine opfleuren. Dit parfum heeft een frisse, fruitige topnoot van mandarijn en rode appel, met daaronder een hart van leer en viooltje, gecombineerd met een warme basis van amber, eik, labdanum en vanille.

Dit parfum is perfect te gebruiken voor dagelijks gebruik en bij speciale gelegenheden. Breng het aan op je polsen, achter je oren en op je hals, en laat de geur zich verspreiden. De unieke basisnoten zorgen ervoor dat de geur lang blijft hangen en je je hele dag goed blijft ruiken.

Met Baldessarini Ambre Eau de Toilette kun je je persoonlijkheid uitdrukken en krijg je waardering van anderen. De geur is verfijnd, stijlvol en mannelijk. Je zult er ook zelfverzekerd bij lopen en je zelfvertrouwen versterken. Geniet van deze warme, oriëntaals houtachtige geur en laat je omgeving betoveren!

Voordelen van Baldessarini Ambre Eau de Toilette:

  • Luxe geur speciaal voor heren
  • Oriëntaals houtachtig aroma
  • Frissig, fruitig en mannelijk
  • Langdurig en verfijnd aroma
  • Uitstekend voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden
  • Je persoonlijkheid uitdrukken en waardering krijgen
  • Je zelfvertrouwen versterken

Baldessarini Ambre Eau de Toilette is een uniek en verfijnd parfum dat je perfect kunt gebruiken bij speciale gelegenheden of gewoon voor de dagelijkse routines. Breng het aan op de juiste plekken en laat de geur je omgeving betoveren. Geniet van het luxe aroma en versterk je zelfvertrouwen.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
.
lyko.com