Azzaro Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , , , ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette is de perfecte geur voor de heren. Deze stijlvolle en royale geur is ideaal voor elk seizoen, maar is vooral geschikt voor de herfst en winter. De geur is van het aromatisch fougere type, met een mix van verschillende ingrediënten die een sterk en krachtig aroma creëren. Aan de topnoten zijn anijs, basilicum, bergamot, citroen, iris, karwijzaad, lavendel en scharlei toegevoegd. Hartnoten zoals ceder, jeneverbes, kardemom, patchouli, sandelhout en vetiver geven de geur een extra diepte. Een mix van basisnoten zoals amber, eikenmos, leer, muskus en tonkaboon maken de geur af.

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette is ideaal om als cadeau te geven. Het is een uitstekend geschenk voor mannen van alle leeftijden. De geur zal zeker in de smaak vallen van degene die deze krijgt. Om de geur goed te laten werken, is het belangrijk om het op de juiste plekken aan te brengen. Breng het parfum aan op de polsen, de nek, de borst en de achterkant van de knieën. Voorkom dat je de geur op je kleding aanbrengt, omdat de geur anders kan vervagen.

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette is een stijlvolle en krachtige geur. Het is een perfect cadeau voor mannen van alle leeftijden en het is geschikt voor elk seizoen. De geur heeft een mix van verschillende ingrediënten, waaronder topnoten, hartnoten en basisnoten. Om de geur goed te laten werken, moet je het op de juiste plekken aanbrengen. Breng het aan op de polsen, de nek, de borst en de achterkant van de knieën. Azzaro Pour Homme Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor de heren en zal zeker in de smaak vallen van degene die deze krijgt.