Armani My Way Eau de Parfum Refillable 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Armani My Way Eau de Parfum is een geslachtsneutrale geur die perfect is voor elke gelegenheid. Het is een bloemige geur die perfect is voor het lenteseizoen. De topnoten van de geur zijn bergamot en oranjebloesem, gevolgd door hartnoten van Indiase jasmijn en Tuberoos (Nachthyacint). De basisnoten zijn ceder uit Virginia, Madagascar vanille en witte muskus. Dit parfum geeft je een zachte, subtiele bloemige geur die de hele dag blijft hangen.

Armani My Way Eau de Parfum is een perfect geschenk voor iedereen. Het is verpakt in een prachtig flesje wat perfect is als cadeau. Het parfum moet op de pulsatiepunten aangebracht worden, zoals de hals, binnenkant van de pols en achter de oren. Hierdoor kan de geur goed verspreiden. Ook is het belangrijk om het parfum alleen op schone huid te gebruiken.

Armani My Way Eau de Parfum is een verfijnde, delicate geur voor elke gelegenheid. Het is perfect om te dragen tijdens een formele gelegenheid of gewoon voor alledaags gebruik. De geur is niet te overheersend, maar zit vol met subtiele bloemige tonen die je zeker zullen bekoren. Het is perfect om te dragen tijdens een zwoele zomeravond of een avondje uit.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com