Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

douglas.nl (€35,25)
lyko.com (€55,90)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 4:16 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Ariana Grande Sweet Like Candy is een nieuw damesparfum uit de lente van 2020. De geur is bloemig-fruitig gourmand, met topnoten van bergamot, bramen en peer. Het hart is een mix van jasmijn, kamperfoelie, marshmellow, plumeria, slagroom en zwarte bes. De basis bestaat uit kasjmierhout en vanille. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor dames die van zoete geuren houden. Het is aan te bevelen om het parfum aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de borst.

Ariana Grande Sweet Like Candy bevat ook de Limited Edition “Hugs” versie met een geur van aardbeien, zwarte bessen, ananas en vanille. Deze versie bevat een speciale glazen fles met een roze kus op de top. Deze versie is perfect voor mensen die een meer persoonlijke en intieme connectie zoeken met hun parfum. Het is geschikt om als een romantisch geschenk te worden gegeven, dat de gever en de ontvanger dichter bij elkaar kan brengen.

Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum is een van de meest populaire parfums van Ariana Grande. Het heeft een zoete geur, die perfect geschikt is voor iedereen die van zoete geuren houdt. De Limited Edition “Hugs” versie maakt het parfum nog unieker door de speciale glazen fles met de roze kus. Dit parfum is perfect als geschenk voor dames die van zoete geuren houden.

Verkrijgbaar bij:

douglas.nl (€35,25)
lyko.com (€55,90)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 4:16 am