Ariana Grande R.E.M. Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Ariana Grande R.E.M. Eau de Parfum is de ideale keuze voor dames die van een luxueuze geur houden. Deze geur is speciaal gemaakt voor de seizoenen lente, herfst en winter, waardoor het een perfect cadeau is voor elke gelegenheid. Met een oriëntaals vanilletype, is de geur een combinatie van karamel, kweepeer, vijg, zefir, zout, lavendel, peer bloesem, muskus, sandelhout en tonkaboon.

Waar je de parfum moet aanbrengen verschilt per persoon, maar gebruikelijke plekken zijn op de binnenkant van je polsen, achter je oren, op je hals en in je knieholtes.

Ariana Grande R.E.M. Eau de Parfum heeft vele voordelen. Het is een luxe geur die perfect past bij de seizoenen lente, herfst en winter. Het is een unieke geur die je niet vaak tegenkomt en heeft een verfijnde samenstelling van verschillende geurnoten. De geur blijft ook lang hangen, waardoor je de hele dag kunt genieten van de geur.

Ariana Grande R.E.M. Eau de Parfum is een prachtige parfum die je een luxe en verfijnde uitstraling geeft. Het is een geur waarmee je zeker weten opvalt en waarmee je een positieve indruk maakt bij iedereen die je tegenkomt! Daarnaast is het een perfect cadeau om te geven aan je vrienden en familie, zodat zij ook kunnen genieten van deze luxueuze geur.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€40,49)
parfumania.nl (€42,50)
douglas.nl (€48,00)
lyko.com (€58,50)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 11:28 am