Antonio Banderas The Secret Temptation Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Antonio Banderas The Secret Temptation Eau de Toilette is een aantrekkelijk parfum voor heren. De geur is houtachtig kruidig, met topnoten van bergamot, elemi, kardemom en roze peper. Het hart van de geur bestaat uit artemisia dracunculus, basilicum en jasmijn. De basisnoten zijn houtachtig, muskus, vanille en vetiver. De geur is perfect voor de herfst en winter.

Het is een uitstekend cadeau voor mannen omdat het een aantrekkelijk en zinnenprikkelend aroma heeft. De geur is sterk maar subtiel, waardoor het een goede optie is voor gebruik in het dagelijks leven of voor speciale gelegenheden. Het parfum kan op de polsen, achter de oren, op de hals of aan de achterkant van de knieën worden aangebracht.

Antonio Banderas The Secret Temptation Eau de Toilette is een prachtige geur voor mannen. De houtachtige kruidige geur is sterk en licht tegelijkertijd. De topnoten van bergamot, elemi, kardemom en roze peper geven het parfum een aantrekkelijke smaak. Het hart van de geur bestaat uit artemisia dracunculus, basilicum en jasmijn. De basisnoten zijn houtachtig, muskus, vanille en vetiver.