Annick Goutal Nuit Et Confidences Eau de Parfum 100 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

De Annick Goutal Nuit Et Confidences Eau de Parfum is een exotische geur die geschikt is voor de dames. Het is een herfst- en wintergeur met een verleidelijke amber-basis. De topnoten bestaan uit bergamot en zwarte peper, terwijl de hartnoten tonkaboon, wierook en witte bloemen bevatten. De basisnoten zijn vanille en witte muskus. Dit is een uitstekend geschenk voor vrouwen die van een verleidelijke geur houden.

Deze geur heeft een krachtige, verleidelijke kant, die het best tot zijn recht komt als het wordt aangebracht achter de oren, op de polsen en in de nek. Het is een geur die je kunt dragen naar elke gelegenheid, of je nu naar een vergadering gaat of naar een romantisch diner. Het is een geur die kan worden gedragen bij elk seizoen, maar het is het meest geschikt voor de herfst en winter.

Al met al is de Annick Goutal Nuit Et Confidences Eau de Parfum een stijlvolle geur die een verleidelijke, sensuele sfeer creëert. Met de topnoten van bergamot en zwarte peper, de hartnoten van tonkaboon, wierook en witte bloemen, en de basisnoten van vanille en witte muskus, is dit een geur die elke dame zou willen. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen die van een verleidelijke geur houden en het is een geur die je kunt dragen naar elke gelegenheid.