4711 Eau de Cologne 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

4711 Eau de Cologne is een unisex parfum en is ideaal geschikt voor de lente en zomer. De geur is citrus-aromatisch en bevat topnoten zoals bergamot, citroen en sinaasappel. Hartnoten zoals lavendel en rozemarijn en basisnoten zoals neroli (oranjebloesem) en petitgrain olie (stengels en blaadjes) maken de geur compleet. Deze parfum is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen.

Het aanbrengen van 4711 Eau de Cologne is eenvoudig. Breng het aan op je polsen, in je hals, achter je oren, of op je borst. De geur blijft gedurende de dag aanwezig. Door de heerlijke geur is dit een populair parfum voor zowel mannen als vrouwen.

4711 Eau de Cologne is een populaire parfum voor mannen en vrouwen. De geur is citrus-aromatisch en heeft een frisse, verkwikkende geur. Topnoten zoals bergamot, citroen en sinaasappel, hartnoten zoals lavendel en rozemarijn en basisnoten zoals neroli (oranjebloesem) en petitgrain olie (stengels en blaadjes) zorgen ervoor dat de geur compleet is. Breng het aan op je polsen, in je hals, achter je oren, of op je borst en geniet de hele dag van de frisse geur.