Gucci Bloom Nettare di Fiori – Gucci

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

De Bloom-serie van Gucci is nog steeds bestaande en lijkt niet te vertragen met zijn flanker-releases. In 2018 bracht het Italiaanse merk Nettare di Fiori uit, onder de vlag van Bloom. Ik heb hier samen met de rest van de Bloom-parfums een sample van gepakt om ze allemaal volledige recensies te geven. Hoe ruikt Nettare? Hoe lang duurt het? Is het het proberen waard?

Hoe ruikt Bloom Nettare di Fiori?

Noten zijn onder meer: ​​roos, tuberoos, jasmijn, gember, musk en meer

Tuberoos en gember. Dat is de belangrijkste attractie bij mijn eerste spray van Nettare di Fiori. Een beetje een roze roos ook. Als je op zoek bent naar een tuberoos-gerichte Gucci Bloom flanker, dan zou deze meteen in de running moeten zijn.

Dat ga je beleven bij de opening. Dan, naarmate Nettare zich meer ontwikkelt, beginnen de jasmijn en kamperfoelie (Rangoon-klimplant) te verschijnen. Helaas lijkt die roze noot helemaal weg te gaan op mijn huid.

De tuberoos heeft een groenachtig aroma. Terwijl de ondersteunende jasmijn die witte bloementoets toevoegt. De hele compositie heeft een koele frisheid en een heel lichte romigheid, maar niets dat te extreem wordt (hoewel dat zich in de loop van de tijd meer ontwikkelt).

Je kunt zeker zien dat dit een Bloom-parfum is, dat in veel opzichten erg op het origineel lijkt, maar zichzelf toch nog genoeg kan onderscheiden.

Zie ook:  Aventus - Creed

Die aanvankelijke verse gemberkruiden verdwijnen en de tuberoos en jasmijn nemen het volledig over. Daaronder is de mooie zoetheid van Rangoon-klimplant en patchouli. Dat is het zo’n beetje voor de rest. Zeer bloemig, vooral witte bloemen, lichte zoetheid en een patchouli-noot.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Wat betreft sillage is dit een lichter, gematigd parfum op mijn huid. Het werd nooit echt te sterk voor mij, eerder gematigd tot steviger gedurende de eerste paar uur. Daarna is Nettare di Fiori veel meer een huidgeur.

De levensduur is hier oké, alleen niet zo geweldig. Ik heb het in totaal 6,5-7 uur kunnen dragen en waarschijnlijk is iets langer wel mogelijk. Op geen enkele manier een complete verspilling van tijd, maar ook geen superperformer.

Seizoensgebonden is dit een lente- en zomergeur. Wat goed is aan de lichte sillage, is dat als je van witte bloemengeuren houdt, deze ingetogen genoeg is om dagelijks op kantoor of op school te worden gedragen. Het kan van casual tot meer formeel gaan.

Nettare di Fiori is geen parfum voor het nachtleven of voor een date night, dus ik het geen allround geur noemen die altijd en overal te dragen is. Maar het is wel een veelzijdige geur.

Algemene indrukken van Nettare di Fiori

Over het algemeen vind ik Bloom Nettare di Fiori leuk. Het is prima, maar het blaast me niet weg. Het is een bovengemiddelde geur, qua geur, en een fijne tuberoos-sillage. Verder valt het niet echt op en is het niet de beste Bloom-release.

Zie ook:  Thierry Mugler - Angel Nova

Er is geen enkel onderdeel van de geur dat ik niet leuk vind. Ik geniet van het begin van gember/roos/tuberoos – ook al zou ik willen dat het langer zou duren. De jasmijn en tuberoos is een bekende geur, niet slecht, gewoon goed zoals zo vele andere parfums.

De prestaties zijn redelijk gemiddeld en zouden waarschijnlijk beter moeten zijn op basis van wat je gaat betalen voor een fles van dit spul. Al met al is het een lekker Gucci-parfum, dat enige aantrekkingskracht zal hebben voor liefhebbers van tuberoos, maar misschien niet veel meer dan dat.

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle