Gucci Bloom Gocce di Fiori – Gucci

Gocce di Fiori is een van de flankergeuren die zijn voortgekomen uit de naam Gucci Bloom. Deze werd uitgebracht in 2019 en leek niet veel aandacht te krijgen. Ik denk echter dat het een van de betere Bloom-geuren is, en daarom wilde ik hier op de site een volledige recensie schrijven. Hoe ruikt het? Wanneer moet het worden gedragen?

Hoe ruikt Gocce di Fiori?

Noten zijn onder meer: ​​jasmijn, kamperfoelie, Rangoon-klimplant en tuberoos

Gocce di Fiori is een niet al te ingewikkelde geur. Eigenlijk is het behoorlijk vergelijkbaar met de originele Gucci Bloom, terwijl het een frisse en pure versie van de formulering is.

Het belangrijkste verschil in samenstelling is dat de jasmijn hier meer doorweegt en dat er een lichte kamperfoelie-noot in de mix rondzweeft.

Het is als een gestripte versie van Bloom, maar dan een die zal dienen als lichtere geur voor de lente- en zomermaanden.

Bij de eerste spray van Gocce di Fiori pik ik een groot deel van de jasmijn op, maar vermengd met de kamperfoelie en de klimplant van Rangoon.

Naarmate het opdroogt, wordt deze echter meer een jasmijn- en tuberoosgeur. Ik pik nog steeds de andere twee noten op, maar het zijn slecht kleine impressies van hoe ze waren tijdens de openingsact.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Verwacht geen projectiebom, het is een pure geur, maar het is ook niet zwak. Je krijgt echter een luchtig en licht parfum, een die je tijdens het dragen gemakkelijk zult opmerken. Ik vind het echt leuk wanneer Gocce willekeurig van mijn huid oprijst.

Zie ook:  Thierry Mugler Alien Man Review

De levensduur is eigenlijk goed, alleen niet geweldig. Het blijft 7 uur bij me hangen, maar lijkt niet verder te gaan dan 8. Het geeft je een mooie prestatie voor wat het is.

Seizoensgebonden is deze geweldig voor de lente- en zomermaanden. Gocc is fris en licht, houdt gemakkelijk de vochtigheid vast en heeft niet dezelfde romigheid als andere witte bloemen van dit type.

Het is voornamelijk een mooie geur voor overdag. Niet echt sexy of een beest uit het nachtleven. Zeer veilig om dagelijks te dragen naar werk of school of wat dan ook. Vrij alomtegenwoordig in de lente of zomer.

Algemene indrukken van Gocce di Fiori

Over het algemeen vind ik dit parfum leuk. Het is een heel mooie kijk op de witte bloemige stijl van parfum. Als je Gucci Bloom hebt gehad, weet je eigenlijk al hoe dit ruikt.

Ik hou van de jasmijnnoot die wordt versterkt, de kamperfoelie en de tuberoos die goed doorkomzn in de dry-down. Het is fris en gemakkelijk te dragen als het buiten warmer wordt.

Heb je het nodig, als je de originele Bloom hebt? Waarschijnlijk niet. Indien wel, zou je een van de andere flankers kunnen overwegen, die meer verschillen hebben. Gocce di Fiori staat gewoon op zichzelf, is een solide parfum, en heel sympathiek.

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle