Bvlgari Blv pour Homme – Bvlgari

In mijn lange lijst met beoordelingen van herengeuren op deze site heb ik al een Bvlgari-geur aangepakt en vandaag wil ik jouw aandacht richten op een andere: Blv.

Blv is een casual geur voor mannen die in 2001 werd uitgebracht. Net als andere geuren van het merk, is het zowel betaalbaar en onderscheidt het zich van vele andere aanbiedingen door middel van een specifiek aroma.

Is dat genoeg om Blv te kopen? Hoe presteert het? Hoe ruikt het?

Hoe ruikt Bvlgari Blv?

Noten zijn onder meer: ​​sandelhout , jeneverbessen, ceder, gember, kardemom

Blv bij de opening lijkt me een nogal unieke geur voor iets dat als mainstream voor dagelijks gebruik bedoeld is. Het is licht zoet/citrus met een boventoon van kruiden door de gembernoot. Achter dat alles schuilt een bosachtig en fris aroma dat ronduit aangenaam is. Blv is in veel opzichten bijna een perfecte casual geur.

Met Blv krijg ik dezelfde ‘droge’ geur als bij Bvlgari Man, behalve dat Blv meer schone/poederachtige eau de toilette is. In feite leunt Blv meer naar de unisex-kant van geuren, niet dat het echt zo vrouwelijk is, maar dames zouden dit zeker kunnen gebruiken als ze dat zouden willen. Het is een vrij subtiele geur, die niet te complex is omdat hij niet zo veel verandert vanaf de eerste 15 minuten van dragen.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

In termen van levensduur, werkt het een solide 6 uur en misschien meer, afhankelijk van de omstandigheden waarin het wordt gedragen. Het is geen projectiebeest, zoals ik al zei, het is subtiel. Dat is in dit geval niet erg, want het smeekt om overdag als kantoor-/schoolkleding te worden gedragen.

Zie ook:  Body - Burberry

Algemene indrukken van Bvlgari Blv

Is Blvgari Blv een aankoop waard? Qua geur, ja, het ruikt echt lekker. Het hangt echter volledig af van jouw stijl en wat je behoeften zijn. Niet echt een date night-geur of eentje die de aandacht trekt (hoewel je wel complimentjes zal krijgen). Het is een vrij unieke geur die niet aanstootgevend is en zijn werk goed doet.

Auteur

  • Bruno

    Wereldreiziger en liefhebber van heerlijke geuren. Heeft naar eigen zeggen al meer dan 300 soorten koffie geproefd en kan onmiddellijk herkennen welk parfum je draagt, zelfs vanop 20 meter afstand. Heeft ook een vreemd gevoel voor humor en houdt van schrijven over zijn lievelingsgeuren.