Boss Soul – Hugo Boss Review

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

Zelfs na alle Hugo Boss-geurrecensies die ik tot nu toe op deze site heb gedaan, zijn er nog veel meer op de markt die ik moet ervaren en waarover ik moet schrijven.

Vandaag onder de loep genomen: Boss Soul, een van de Boss geuren die meer dan tien jaar geleden op de markt zijn gebracht (in dit geval 2005).

Hoe ruikt Boss Soul?

Noten zijn onder meer: ​​mandarijn, anijs, kardemom, vetiver, vanille, tonkaboon, amber, lavendel, kaneel

De opening van Boss Soul is behoorlijk warm en rokerig met een vleugje sinaasappel (net als een andere Hugo Boss-geur, Boss in Motion, maar de sinaasappel is veel zwakker hier), terwijl de kardemom de teugels overneemt.

Het straalt een volwassen sfeer uit die schoon en gekleed is, maar niet helemaal super serieus, met wat pit om het een kick te geven.

Na een paar minuten beginnen de lavendel- en anijsnoot door te dringen en zich echt te vestigen. Dit helpt om Soul een zacht en fris gevoel te geven, waardoor het definitief weg beweegt van Boss In Motion.

Het is vrij subtiel en de veranderingen gedurende de levenscyclus zijn dat ook. De kruiden kalmeren en het geheel verschuift richting amber, vanille en lavendel. Boss Soul heeft een goed ruikend aroma, niet het beste ooit, maar ik vind het aangenaam.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De projectie op Boss Soul is vrij zwak maar niet verschrikkelijk slecht. Het kan worden beschouwd als een gematigde geur, helemaal geen monster.

Zie ook:  Cacharel Noa Eau de Toilette

De levensduur is ook niet zo geweldig, ergens rond de 3-4 uur, is wat ik eruit heb gehaald. De prestatie is te weinig voor een designergeur.

Ik zou zeggen dat dit een casual geur is, die voor korte gelegenheden kan worden gedragen, en het ruikt ook goed genoeg voor een date. Dit zou waarschijnlijk het beste werken tijdens de herfst tot het vroege voorjaar.

Algemene indrukken van Boss Soul

Is Boss Soul het kopen waard? Niet echt. Ik hou van de manier waarop het ruikt, het is fris en vrij mannelijk. Het kan echter ook nogal saai aanvoelen en door de ondermaatse prestaties zie ik niet echt in waarom ik het nogmaals zou kopen.

De hele geur is gewoon een beetje te eenvoudig en niet goed genoeg om een ​​aankoop te rechtvaardigen. Als het langer meeging, meer intensiteit had en de juiste prijs had… dan zou ik het overwegen.

Auteur

  • Bruno

    Wereldreiziger en liefhebber van heerlijke geuren. Heeft naar eigen zeggen al meer dan 300 soorten koffie geproefd en kan onmiddellijk herkennen welk parfum je draagt, zelfs vanop 20 meter afstand. Heeft ook een vreemd gevoel voor humor en houdt van schrijven over zijn lievelingsgeuren.

Scroll naar top