Boss in Motion – Hugo Boss Review

Boss in Motion - Hugo Boss Review
Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

Een nieuwe doos met samples leverde me een flesje Boss in Motion van Hugo Boss op. Ik heb de afgelopen tijd al veel geuren van dit merk beoordeeld, waaronder Element en Bottled Night. Ik moest echter nog steeds ingaan op deze eau de toilette die in 2002 door Hugo Boss werd uitgebracht.

Hoewel het geen nieuwe geur is, dacht ik dat ik net zo goed mijn mening kon geven over hoe het ruikt, hoe het presteert, wanneer het zou moeten worden gedragen, en of het een aankoop waard is.

Hoe ruikt Boss in Motion?

Noten zijn onder meer: ​​roze peper, basilicumbloemen, musk, sinaasappel, bergamot, kaneel

De opening van Boss in Motion is wat mij betreft nogal chaotisch. Ik krijg een ongebruikelijke mix van basilicum, roze peper, musk en een vleugje sinaasappel met een rokerige en plastic geur. Onnodig te zeggen dat ik aanvankelijk teleurgesteld was toen ik dit voor het eerst opspoot.

Terwijl ik in de gym was, kreeg ik echter steeds een aangename geur van Boss in Motion en de dry-down is eigenlijk heel goed. Ik zou zeggen dat de eerste 10-15 minuten van deze eau de toilette niet de beste zijn, maar daarna krijg je een zeer mooie sportieve casual geur.

Na die eerste fase wordt Boss in Motion zacht en romig met een hoofd citrusnoot van sinaasappel met bergamot op de achtergrond. Er zit nog steeds een pittige/rokerige smaak aan maar die speelt nu vooral een ondersteunende rol.

Zie ook:  Hier zijn de 11 beste Armani geuren voor mannen! Wow!

Eerlijk gezegd werd Boss in Motion een aangename verrassing voor mij, het is fris en mannelijk, maar wordt niet te ver in de richting van kruidig ​​of citrus getrokken… het heeft een solide balans.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Qua projectie is deze Hugo Boss-geur matig. Het zal de kamer niet verstikken, maar gegarandeerd merk je het wel. Perfect voor informele situaties.

Het heeft een redelijk goede levensduur, omdat het een hele werkdag meegaat zonder dat je het opnieuw hoeft aan te brengen. Met mijn monster kwam het meestal in het bereik van 6,5-8 uur. Niet de beste, maar nog steeds redelijk goed.

Het is veelzijdig genoeg om te dragen op een date of een avondje in de stad, maar ik vind het leuk als een alledaagse geur, vooral buitenshuis. Boss in Motion is waarschijnlijk niet op zijn best in de hitte, dus ik raad hem aan voor de herfst tot het vroege voorjaar.

Algemene indrukken van Boss in Motion

Is Boss in Motion een aankoop waard? Ik zeg ja. Afgezien van de openingsproblemen, biedt het solide prestaties, ruikt het lekker en heeft het een goede veelzijdigheid.

Ik zou het niet bovenaan mijn favoriete Hugo Boss-geuren plaatsen, maar het is een sterk staaltje van dit merk, en het aankopen waard als het bij je stijl past. Het behoort nog steeds tot mijn favorieten die ze de afgelopen decennia hebben uitgebracht.

De sinaasappel, kruiden en rokerigheid komen heel mooi samen.

Auteur

  • Bruno

    Wereldreiziger en liefhebber van heerlijke geuren. Heeft naar eigen zeggen al meer dan 300 soorten koffie geproefd en kan onmiddellijk herkennen welk parfum je draagt, zelfs vanop 20 meter afstand. Heeft ook een vreemd gevoel voor humor en houdt van schrijven over zijn lievelingsgeuren.

Scroll naar top