Beyond – David Beckham

Ik heb al meerdere David Beckham– geuren voor mannen op deze site beoordeeld. Voor een lijn die nog niet zo lang bestaat, heeft ze al heel wat geuren uitgebracht. Beckham-geuren verkopen tegen een zeer aantrekkelijke en goedkope prijs, waardoor een groter aantal mensen ze kunnen uitproberen en niet zoveel geld hoeven te investeren om lekker te ruiken.

Vandaag wilde ik een van de nieuwere aanbiedingen van deze lijn bekijken, genaamd Beyond. In dit bericht wil ik een beetje onderzoeken hoe het ruikt, hoe het presteert en of het de moeite waard is om te kopen.

Hoe ruikt Beyond van David Beckham?

Noten zijn onder meer: ​​grapefruit, kardemom, leer, mojito, vanille , zwarte peper

Een van de belangrijkste trekpleisters van Beyond is de mojito-noot. Dit maakte me enthousiast, want een van mijn favoriete geuren om te dragen is Guerlain Homme, die ook een mojito-akkoord als hoofdnoten heeft. Als Beckham Beyond zou kunnen fungeren als een goedkopere vervanger voor Guerlain, zou ik heel blij zijn.

Helaas is het mojito-gevoel in Beyond volledig ingetogen en komt het niet eens in de buurt Guerlain. Je krijgt wel een gevoel van de munt, maar niets van de rum of suiker. De opening is een houtachtige melange met munt/leer/grapefruit die een zacht en licht kruidig ​​aroma geeft.

Tijdens de drydown valt de kardemom/vanille/zwarte peper meer op en wordt de munt minder prominent. Beyond ruikt best lekker, maar het blaast me nooit echt weg. Het voelt volkomen generiek en oninteressant aan.

Zie ook:  Thierry Mugler - Angel Nova

Het is een plezierige geur, maar verwacht niets unieks of speciaals.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Qua projectie is Beyond licht tot matig. Het is helemaal geen werkpaard en voelt alsof het een alledaagse geur is voor casual situaties. Ik heb dit nu een paar keer uitgeprobeerd en het heeft nooit een geweldige sillage op mijn huid. In het begin is het merkbaar maar niet zwaar.

De levensduur is ook niet geweldig. Ik kreeg 1,5-2 uur solide prestaties voordat het strikt een huidgeur werd. Dit was gewoon een teleurstelling, omdat het echt niet voldeed aan mijn hoop op een goedkoop Guerlain-alternatief.

Wanneer moet dit worden gedragen? Ervan uitgaande dat het op je huid blijft zitten, zou ik op elk moment zeggen, behalve in de extreme hitte of vochtigheid. Dat lijkt echt te knoeien met het uithoudingsvermogen van Beyond. Het zou op zijn hoogtepunt zijn op een koele dag.

Het ruikt aantrekkelijk genoeg voor een date of een avondje uit. Natuurlijk kan het ook worden gebruikt voor dagelijks gebruik.

Algemene indruk van David Beckham Beyond

Over het algemeen kan ik Beyond niet aanbevelen als een “must-have”. Het is vrij generiek, maar het ruikt lekker. Jammer genoeg zijn de prestaties niet goed genoeg om de middelmatige geur naar een hoger niveau te tillen. De prijs is echter wel zeer goed!

Het is goedkoop, maar er zijn betere Beckham-opties beschikbaar of keuzes van andere merken .

Beyond is naar mijn mening gewoon een verspilde moeite, als het een beetje meer intensiteit had, zou het een bruikbare geur kunnen zijn om op school of op het werk te dragen.

Zie ook:  Acqua Di Gio Profondo Eau de Parfum Giorgio Armani Review

Ik hou van leer en munt, maar ik wil een sterkere impact van dat mojito-akkoord. Echt geen ‘slechte’ geur, alleen tegengehouden door middelmatige prestaties.

Auteur

  • Bruno

    Wereldreiziger en liefhebber van heerlijke geuren. Heeft naar eigen zeggen al meer dan 300 soorten koffie geproefd en kan onmiddellijk herkennen welk parfum je draagt, zelfs vanop 20 meter afstand. Heeft ook een vreemd gevoel voor humor en houdt van schrijven over zijn lievelingsgeuren.