Angels’ Share – Kilian

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

Angels’ Share werd in 2020 door Kilian uitgebracht. Ik kocht een aantal gedecanteerde monsters van dit merk om ze allemaal volledige recensies te geven, en dit was een van de meest verrassende. Ik had er van tevoren niets over gehoord, dus had eigenlijk geen verwachtingen van dit parfum in het bijzonder. Dus, hoe ruikt het? Wanneer moet het worden gedragen? Is het het proberen waard?

Hoe ruikt Angels’ Share?

Noten zijn onder meer: ​​cognac, tonkaboon, eikenhout, kaneel, praliné, vanille, sandelhout

Angel’s Share is Kilian Hennessy’s meest persoonlijke geurcreatie tot nu toe, geïnspireerd door zijn achtste generatie erfenis van Hennessy savoir-faire in het maken van cognac. Het parfum dringt diep door in de kelders van de geest en het geheugen van de oprichter, en in zijn meest mysterieuze dimensie: “la part des anges” of “angels’ share” – een verdamping van sterke drank in eikenhouten vaten die tijdens het rijpen optilt als een stil offer naar de goden.

Wauw. Dit is een heerlijke geur. Ik begrijp meteen de vergelijkingen tussen Angels’ Share en zoiets als Oajan van PdM. Ook is de basis dezelfde geur als Nirvana Bourbon. Bovendien heeft het een vergelijkbare appelachtige zoetheid als in 1 Million Prive (hier ga ik aan het einde meer op in).

De vergelijkbare geuren even terzijde, opent Angels’ Share met een verbazingwekkende mix van de cognacnoot, tonkaboon en eikenhout. De opening straalt echt een soort appelbrandewijn uit, maar met het eikenhout van het vat dat er echt doorheen komt.

Ook interessant!  Armani Mania - Giorgio Armani

Het is interessant hoeveel van die cognac het appelaroma aanneemt. In combinatie met de andere tonen krijgt het een heerlijke geur van gebakken goederen. Ook, in vergelijking met zijn Liquors-metgezel Apple Brandy on the Rocks , heeft Angels ‘Share meer een appelgeur.

Apple Brandy on the Rocks gaat meer voor een mix met de heersende ananasnoot.

Daaronder zit het kaneelkruid (dat nooit te zwaar is), en het praline/vanillemengsel dat bijdraagt ​​aan de heerlijke sfeer die deze By Kilian-geur uitstraalt.

De zoetheid neemt wel af na het eerste uur. Het is er nog steeds, maar het lijkt echt op een warme stroperige geur. Wat echt doorkomt, is het eikenhout en wat sandelhout.

Het is niet zo dat alle andere tonen vervagen, maar ze zitten achter het eikenhouten vat gedrenkt in cognacgeur. Dit krijg ik voor de rest. Het laatste is dus eikenhout, sandelhout, kaneel en een zoet/siroopachtig drankaroma.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Wat betreft sillage, deze is vrij matig op mijn huid. Het heeft echter een behoorlijk stabiele en behoorlijke projectie tijdens het dragen. Ik droeg gewoon een beetje op mijn pols en bleef lange tijd een vleugje van deze heerlijke geur krijgen.

Angels’ Share zal de kamer niet verstikken, maar zal wel een fijne geurbel rond de drager creëren.

De levensduur is geweldig, alleen niet het echte elite-niveau. Het blijft voor mij ergens in het bereik van 9-11 uur hangen, afhankelijk van de dag.

Deze werkt gewoon buitengewoon goed op mijn huid en zal blijven hangen.

Seizoensgebonden: herfst en winter is de beste tijd. Alles boven een gematigd klimaat zal slechte resultaten opleveren voor Angels’ Share.

Ook interessant!  Paco Rabanne 1 Million Review

Binnen die beperking is Angels’ Share heel veelzijdig. Het is een echte unisex geur. Waarschijnlijk niet de beste voor formele situaties, maar het is prima in andere omstandigheden en kan gemakkelijk een nachtleven geur zijn. Geen ‘clubbeest’, maar het zou absoluut werken, op een meer ingetogen manier.

Algemene impressies van Angels’ Share

Houd ik van deze geur? Absoluut. Het is eigenlijk best wel vervelend, want er zijn al zoveel volle flessen parfums die ik voor mezelf wil kopen, en dit voegt gewoon weer een dure toe aan de lijst.

De openingsact is ronduit fantastisch. Ik had al een grote voorliefde voor deze geurstijl en dit is misschien mijn favoriet van het stel.

Update: ik heb sowieso de volle fles gekocht. Dit is een van mijn favoriete geuren ooit geworden. Ik had er een hoge dunk van tijdens de eerste review en ben een grotere fan van deze geur geworden.

Auteur

  • Wereldreiziger en liefhebber van heerlijke geuren. Heeft naar eigen zeggen al meer dan 300 soorten koffie geproefd en kan onmiddellijk herkennen welk parfum je draagt, zelfs vanop 20 meter afstand. Heeft ook een vreemd gevoel voor humor en houdt van schrijven over zijn lievelingsgeuren.

Scroll naar top