Alien Man – Thierry Mugler

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

Alien Man werd uitgebracht in 2018, vernoemd naar de langlopende en populaire Alien-parfumlijn voor dames. Het is nogal verrassend dat ze letterlijk tientallen jaren hebben gewacht nadat de damesgeuren waren uitgebracht om een ​​herenparfum uit te brengen, maar dat is nu dus wel het geval.

Hoe ruikt Alien Man?

Noten zijn onder meer: ​​anijs, dille, leer, munt, lavendel, peper, tijm, citroen, vanille, amber en meer

Voordat we verder gaan met mijn recensie, laten we eens kijken hoe Mugler deze beschrijft: Alien Man EDT, een vibratie van aromatische frisheid, mysterieuze houtachtige en sensuele leertonen.

Dus de Alien-naam wordt vrij duidelijk vanaf de sprong, omdat deze behoorlijk anders ruikt. Ik denk dat het vrij conventioneel opdroogt, maar het begint met een raar soort mengsel, waarvan ik niet zeker weet hoe ik me moet voelen.

Ten eerste is er een mix van rokerig hout en het altijd aanwezige leer. Maar daarnaast is er een dille-noot en ook tijm. Oh, ook nog een verkoelende munt en frisse anijs. Ja, inderdaad, de dille geeft het een licht augurkaroma. Het is niet te opvallend op mijn huid, maar het is er. Beetje vreemd.

Alien Man is op zijn minst interessant. Je krijgt koele kruidige frisheid, zoetheid (durf ik te zeggen poederachtig), rokerigheid en het gebruikelijke leer en hout. Veel diepgang en de noten vallen niet altijd individueel op. Ik zal niet zeggen dat het ruikt naar Drakkar Noir of Passion van Elizabeth Taylor, maar soms heeft het zeker dezelfde stijl.

Ook interessant!  1 Million Lucky - Paco Rabanne

De laatste droge tot mijn neus, is een frisse mix van hout (met verrassend minder rook dan voorheen), met leer, kruidige tonen en een amber/vanille dikte. Het is diep en donker met zijn presentatie.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De sillage is hier enigszins sterk, maar ik zou zeggen dat het zich in het bovenste bereik van matig bevindt. Het heeft wel een dik/zwaar soort aroma en kan overgespoten worden. Hoewel, met een paar sprays, het is zeer draaglijk.

De levensduur is uitstekend. Op mijn huid kan dit spul 9-10,5 uur meegaan terwijl het veel van zijn kracht vasthoudt. Mugler komt zeker met een aantal unieke geuren, maar het zijn meestal altijd geweldige artiesten.

Seizoensgebonden zou ik bij deze bij de herfst en winter blijven. Het zou een puinhoop zijn in de hitte van de zomer. Vooral dat begin. Het heeft echt de frisse en koude lucht nodig om volledig te worden gewaardeerd.

Voor mij heeft dit een klassieke geur en kan het helemaal op kantoor worden gedragen. Die eerste periode zorgt voor het futuristische aroma, voordat het terugvalt in een leerachtige aromatische/barbershop-geur. Het past goed voor alle leeftijdsgroepen, echt waar.

Algemene indrukken van Alien Man

Vind ik deze geur over het algemeen lekker? Niet zo erg, maar ik heb er ook geen hekel aan. Ik heb het verschillende keren geprobeerd en ik kan aspecten ervan waarderen, alleen niet het hele ding.

De opening is best vreemd om op mijn huid te ruiken. Dan komen de rokerige houtsoorten binnen, met leer en wat zoete vanille. Wanneer dat gebeurt, voelt het een stuk vertrouwder aan, terwijl het toch een zekere mate van uniekheid behoudt.

Ook interessant!  Paco Rabanne 1 Million Review

Het is gewoon een prima geur voor mij, over het algemeen. De prestaties en de uniciteit zijn allemaal behoorlijk top. Als je de geur zelf opgraaft, biedt dit dus een zeer mooie koopkans. Ik val persoonlijk niet in dat kamp, ​​maar velen van jullie wel.

Auteur

  • Wereldreiziger en liefhebber van heerlijke geuren. Heeft naar eigen zeggen al meer dan 300 soorten koffie geproefd en kan onmiddellijk herkennen welk parfum je draagt, zelfs vanop 20 meter afstand. Heeft ook een vreemd gevoel voor humor en houdt van schrijven over zijn lievelingsgeuren.

Scroll naar top