Acqua Di Gio Profondo Eau de Parfum Giorgio Armani Review

De Acqua Di Gio geurlijn van Giorgio Armani groeit al een aantal jaren. Ik heb de originele Acqua Di Gio EDT en ik ben er altijd dol op geweest. Het is al heel lang een favoriet van zoveel mensen en wordt beschouwd als een van de beste ooit.

Enkele jaren verder is er veel meer van de lijn. Een andere favoriet is Profumo, die een paar jaar geleden werd uitgebracht. Maar de nieuwste van de lijn is deze, PROFONDO, een Eau De Parfum (EDP). Wat is het verschil tussen een eau de parfum en een eau de toilette of cologne?

Als het gaat om een onschuldige, schone en frisse geur voor de dag, zit Profondo helemaal bovenaan. Het heeft een beetje pit en punch waardoor het opvalt, maar het is subtiel.

In de toekomst zou ik dit boven het origineel verkiezen als ik er maar één kon kiezen. Het heeft die kleine toegevoegde hints van groen-citrus en fris-kruidige noten waar ik echt van hou.

In de aanbieding bij

Levensduur – meer dan 6 uur
Projectie – De projectie is goed. De mensen om je heen zouden het moeten kunnen ruiken.
Beste seizoen om te dragen – All Rounder
Geurtype – Aquatisch, Aromatisch, Marine, Groen-Citrus
Leeftijdsaanbeveling – 18+
Best gedragen – overdag, ‘s avonds, casual, formeel
Topnoten: Bergamot, Groene Mandarijn
Hartnoten: rozemarijn, lavendel, cipres, lentisk
Basisnoten: Patchouli, Musk, Mineral Amber Akkoord

Zie ook:  Diesel Bad Eau de Toilette Review

Hoe ruikt Acqua Di Gio Profondo ?

Ik hou echt van Profondo. Het is zo fijn.

Het ruikt fris en aquatisch, maar met meer een groene citrus- of marine-twist.

Zoals gezegd krijg je veel meer groene en citrusachtige noten, wat het een beetje een fris-pittig tintje geeft.

Er zijn ook zeer zachte en zachte houtachtige noten, die welkom zijn en bijdragen aan de geur.

Als je de originele ADG bezit, vraag je je misschien af of je deze wilt kopen. Ik zou zeggen dat het een ongelooflijk vergelijkbare geur is, maar het is anders genoeg om een verschil op te merken. De meer groen-citrus en frisse kruidige elementen hiervan maken het de moeite waard om te bezitten.

Wanneer en waar Acqua Gi Gio Profondo te dragen

Profondo kan op een avond worden gedragen, maar is het meest geschikt voor overdag. De frisse en aromatische geur is volkomen onschuldig, maar is sterk genoeg voor mensen om dit aan je op te merken.

Zij zullen deze geur erg waarderen, net als jij. Draag deze naar kantoor, werk, unief of gewoon in de stad.

Je kunt dit combineren met elk type kleding, van smart tot casual. De geur werkt net zo goed bij een pak als bij een t-shirt.

De fles

De vorm van de fles is precies hetzelfde als de andere uit de lijn. Het is een redelijk lang, gebogen rechthoekig lichaam, dat een donkere, marineblauwe kleur heeft. Als je het tegen het licht houdt, krijg je een lichtere kleur en je kunt zien dat het een doorschijnend glas is.

Zie ook:  Ariana Grande God is a Woman Eau de Parfum Review

De voorkant volgt ook de oude versie, met de Aqua Di Gio Giorgio Armani-tekst in het midden van de voorkant en PROFONDO geschreven in de buurt van de basis. De dop van de fles is van plastic en is stevig bevestigd, met een GA-logo erop.

Als het op de verstuiver aankomt, heeft deze een hele mooie brede straal. Hiermee heb je niet veel sprays nodig, je krijgt veel dekking met slechts een paar sprays.

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle