Mijn 3 favoriete Prada parfums voor de zomer

Nu de zon begint te schijnen en de temperaturen stijgen, is het tijd om naar de feelgood-geuren in je collectie te grijpen. De beste Prada-parfums voor de zomer bieden een waaier van geurige bloemen en frisse citrustonen om je ultrafris en vrouwelijk te laten ruiken.

Sinds 2004 heeft Prada meer dan 70 vrouwelijke en unisex geuren gecreëerd, waarvan sommige perfect zijn voor de zomer. Parfums met roos, iris, jasmijn of pioenroos werken het beste in de zomer, vooral als ze worden versmolten met wat vers fruit. Ik heb de neiging om kruiden, harsen en diepe musk te vermijden omdat ze te zwaar worden in de hitte.

Ik heb mijn 3 favoriete Prada-parfums voor de zomer geselecteerd; sommige zijn romantisch bloemig, andere meer fris en fruitig, allemaal op en top vrouwelijk. Genieten maar!

Prada Les Infusions de Rose Eau de Parfum

Topnoten: Mandarijn
Hartnoten: Turkse roos, Bulgaarse roos
Basisnoten: Galbanum

Les Infusions de Prada Rose Eau de Parfum neemt je mee op een romantische wandeling door een geurige rozentuin in de zomer. Dit juweeltje van een geur van Prada is gewoonweg verbluffend.

Een prachtige openingscombinatie van delicate Turkse en Bulgaarse rozenblaadjes wordt gekoeld door een scheutje pittige mandarijn. Eenmaal gesetteld, verzacht de galbanumnoot in de basis in een sensuele bitterheid waar ik echt van hou.

Zie ook:  De beste Narciso Rodriguez-parfums voor haar

Prada Les Infusions de Mandarine Eau de Parfum

Topnoten: Bittere sinaasappel, mandarijn
Hartnoten: Oranjebloesem, neroli
Basisnoten: Opoponax

Les Infusions de Prada Mandarine Eau de Parfum is een sprankelende en levendige lente- en zomercitrusgeur die ik graag draag als ik even nood heb aan zeer bloemige parfums.

Deze verfrissende geur begint met neus-tintelende zoete mandarijn en bittere sinaasappel die al snel leidt tot een rijke bitterzoete oranjebloesem en een geurig neroli-hart. Opoponax geeft een discrete, rookachtige/wierooktoon als deze eenmaal volledig tot rust is gekomen.

Prada Candy Florale Eau de Toilette

Verkrijgbaar bij:
bol.com (€79,86)
Laatst gecontroleerd: maart 20, 2023 - 9:40 pm

Topnoten: Limoncello
Hartnoten: pioenroos
Basisnoten: karamel, benzoë, honing, musk

Prada Candy Florale Eau de Toilette is een verfrissende zomerse combinatie van bloemen en zoete citrustonen met een hemelse zeepachtige twist die vrouwelijk en zorgeloos is.

Deze prachtige zomergeur opent met een zoete citroensorbetnoot die al snel wordt vergezeld door een explosie van bloemige, geurige pioenroos. Rijke honing, rustgevende karamel en exotische musk voegen een welkom vleugje mysterie toe.

De Candy Florale komt ook voor in mijn lijstje van de beste geuren met pioenroos, dat je hier kan vinden.

Zie ook:  De beste parfums voor Valentijn voor haar Geschenk

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle