De beste Britney Spears parfums

Het eerste parfum van Britney Spears, Curious Eau de Parfum, kreeg een cultstatus na de lancering in 2004. Als pionier van de celebrity-geurtrend sprak het tot de verbeelding van een hele generatie jonge vrouwen. Sindsdien heeft Britney nog 29 geuren gelanceerd.

De beste parfums van Britney Spears vertellen bijna een verhaal over de ups en downs van de ster. Een zeer publieke ineenstorting in 2008 zag de ster helaas een neerwaartse spiraal nemen en uiteindelijk de controle over haar rijk verliezen. Hoewel ze nog steeds optrad in deze turbulente tijden, betuigden bezorgde fans hun liefde door de #FreeBritney-beweging te starten om hun steun te tonen. Nu is Britney opnieuw vrij.

Ondanks alles is Britney als Britney ongelooflijk professioneel en vrolijk gebleven. Ze is onlangs te zien geweest op zowel Instagram als TikTok, schijnbaar klaar om op te stijgen als een feniks. Ga zo door, Britney, we houden van je!

Believe Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€22,49)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:51 pm

Topnoten: Guave, Mandarijn
Hartnoten: limoenbloesem, kamperfoelie
Basisnoten: Patchouli, Praliné, Amber

Believe Eau de Parfum, gelanceerd in 2007, blijft een van de meest populaire Britney Spears-geuren die vandaag de dag in omloop zijn. Deze geur werd gepromoot met de slogan “de grootste vrijheid is om in jezelf te geloven”.

Deze bloemige en fruitige geur opent met de frisse en zoete noten van guave en mandarijn voordat ze versmelt met de hartnoten van lindebloesem en kamperfoelie. Dit maakt het hoofdgedeelte van het parfum goed uitgebalanceerd en neigt naar de zoete kant. De basisnoten van patchouli, praliné en amber zorgen voor rijkdom en diepte die de bloemige en fruitige noten prachtig vasthouden.

Dit is een langdurige geur met een matige sillage; je kunt 5+ uur draagtijd van dit parfum verwachten, vooral wanneer je het op je haar en kleding aanbrengt.

Believe Eau de Parfum is de perfecte geur voor overdag voor de overgangsseizoenen (lente en herfst), wanneer de koelere temperaturen zijn bloemig-fruitige kant naar voren brengen.

Over het algemeen combineert Believe Eau de Parfum de zoetheid van guave met levendige patchouli en limoenbloesem om een zeer volwassen vrouwelijke geur te creëren. Kortom, dit is een sprankelend en opbeurend parfum, zowel van binnen als van buiten.

Fantasy Eau de Parfum

Topnoten: Kiwi, Rode lychee, Kweepeer
Hartnoten: Witte chocolade, Cupcake, Orchidee, Jasmijn
Basisnoten: Muskus, Houtachtige noten, Orris wortel

Fantasy Eau de Parfum werd als een van de eerste Britney Spears-parfums gelanceerd in 2005. Vermengd door parfumeur James Kriva, was het bedoeld om een zwoel liefdesdrankje te vertegenwoordigen.

Fantasie opent met zoete kiwi, rode lychee en sappige kweepeer voor een fris, fruitig randje. Een hart van witte chocolade, cupcake, orchidee en jasmijn komen goed tot hun recht. Dit eetbare hart wordt ondersteund door een basis van musk, houtachtige noten en liswortel die er voor zorgen dat de geur niet overweldigend zoet wordt.

Zie ook:  5X Good Girl maar toch anders! Dit zijn de beste Good Girl by Carolina Herrera geuren.

Fantasy is een zeer duurzame geur met sterke, dessertachtige sillage; je kunt 6+ uur draagtijd verwachten.

De intensiteit van Fantasy maakt het geschikt voor geklede situaties tijdens de herfst/winter. Denk aan romantische winteravonden en je zult niet ver mis gaan.

De flacon nodigt uit tot aanraken en weerspiegelt het overweldigend jeugdige, vrouwelijke en glamoureuze gevoel van deze geur.

Al met al is Fantasy een heerlijk parfum met een onverschrokken vrouwelijke ondertoon. Eentje om te dragen als je een extra boost van zelfvertrouwen nodig hebt.

Midnight Fantasy Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€26,79)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:49 pm

Topnoten: pruim, zure kers, framboos
Hartnoten: orchidee, iris, fresia
Basisnoten: Vanille, Amber, Musk

Midnight Fantasy Eau de Parfum werd in 2006 gelanceerd als een bloemige, fruitige en iets donkerdere versie van de originele Fantasy.

De topnoten van pruimen en zure kers zorgen voor een scherpe opening die wordt getemperd door een ondertoon van framboos. Een bloemig trio van orchidee, iris en fresia bloeit tot een mysterieus hart. Na het drogen geeft een sexy basis van vanille en amber, met ondertonen van musk, een klassieke, licht poederige afdronk.

Je kunt van Midnight Fantasy 4+ uur levensduur verwachten voordat het een huidgeur wordt, langer als je het op je kleding aanbrengt (let alleen op vlekken). Sillage en projectie zijn redelijk sterk.

Midnight Fantasy is het beste voor koud weer; herfst- en winteravonden zijn perfect, vooral als je op zoek bent naar een geklede geur.

De koningsblauwe versie van de originele fles is verbluffend; het zweeft tussen edelsteen en een bijna snoepachtig uiterlijk.

Over het algemeen is Midnight Fantasy een feest van weelderig donker fruit en heldere bloemen met een bedrieglijk sensuele vanillebasis. Goddelijk.

Fantasy Intimate Edition Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€75,00)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:49 pm

Topnoten: lychee, citroen, viooltjesblad
Hartnoten: Bruine suiker, Ozonische noten, Jasmijn, Lelietje-van-dalen
Basisnoten: vanille, musk, heliotroop, benzoë

Fantasy Intimate Edition maakte zijn debuut in 2015 en is de meest moderne-meisjesachtige van de Fantasy-lijn. Gericht op tieners en mensen jong van hart die onbeschaamd vrouwelijk en ambitieus zijn.

Zoals de meeste parfums in de Fantasy-lijn, opent Fantasy Intimate Edition met fruitige noten. In dit geval vermengen lychee, citroen en viooltjesblad zich snel met de hartnoten van bruine suiker, lelietje-van-dalen en jasmijn. Een zwoele basis van vanille, witte musk, heliotroop en benzoë houden de mix pittig-zoet en zorgen voor diepte en substantie.

Wat betreft wanneer te dragen is dit een lichte en luchtige geur die perfect is voor koele dagen; extreme temperaturen zullen het alleen maar slijten.

De sillage en projectie zijn slechts matig, dus dit is meer een intieme geur voor ontmoetingen van dichtbij. Verwacht meer dan 4 uur aan prestaties voordat je opnieuw moet aanbrengen.

Zie ook:  3 Parfums met rabarber die fantastisch ruiken!

De witte en babyroze versie van de originele fles geeft dit een licht eetbare look, waardoor Fantasy Intimate Edition op de een of andere manier doet denken aan een Franse fantasie.

Al met al is Fantasy Intimate Edition een zoete, feel-good geur die je opvrolijkt en een glimlach op je gezicht tovert. Wie wil er nu niet af en toe naar fruitige bruine suiker en vanille ruiken! Weelderig.

Private Show Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:48 pm

Topnoten: Slagroom, Koffie, Nectarine, Clementine
Hartnoten: Dulce de leche , Jasmijn, Oranjebloesem
Basisnoten: Amber, Muskus

Private Show, gelanceerd in 2016, is de bekendste van deze aparte geurlijn die staat voor energie en zelfvertrouwen.

Dit is een bloemige en fruitige gourmandgeur die voornamelijk zoete, dessertachtige noten gebruikt. De topnoten van slagroom, koffie, nectarine en clementine maken de eerste opening fris en zoet met een licht bitter randje. Een karamelhart van dulce de leche introduceert heldere jasmijn en oranjebloesem. Ondersteund door een basis van amber en musk.

Een perfecte geur voor overdag die echt schittert tijdens de koelere lente- of herfstseizoenen. Private Show verbetert je humeur echt en ontvangt veel complimenten.

Je kunt ongeveer 6+ uur levensduur verwachten van één enkele applicatie, wees voorzichtig met hoe royaal je het aanbrengt, aangezien de sillage en projectie enorm zijn. Biedt uitstekende prestaties en waar voor je geld.

Over het algemeen is Private Show Eau de Parfum een heerlijk genotzuchtige gastronomische koffie-dessertgeur die een geweldige manier is om je dag te beginnen. De ingetogen en mooie fles weerspiegelt de geur die erin zit.

VIP Private Show Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:48 pm

Topnoten: Mango, Bloedsinaasappel, Rode appel
Hartnoten: Viooltje, Oranjebloesem, Magnolia
Basisnoten: Framboos, Amber, Houtachtige noten, Musk

VIP Private Show Eau de Parfum werd in 2017 gelanceerd als een sprankelende en intieme versie van de originele Private Show-geur.

De topnoten van mango, bloedsinaasappel en rode appel geven de opening een fruitige explosie die overal aanhoudt. Hartnoten van violet, oranjebloesem en magnolia bloeien tot een verbluffend effect. De basisnoten vermengen het traditionele en ongebruikelijke met amber, houtachtige noten en muskus die botst en vermengt met de zoetheid van framboos.

VIP Private Show is, net als zijn voorganger, een zoete, bijna eetbare geur. Ik heb het gevoel dat dit zo’n beetje een geur voor elk seizoen is die meer neigt naar casual overdag.

De prestaties zijn redelijk, je zult het na 3 of 4 uur opnieuw moeten aanbrengen, hoewel het langer op kleding blijft zitten. Sillage en projectie zijn matig.

Gebotteld in dezelfde, geslepen glazen fles als het origineel, heeft VIP Private Show een vleugje extra sprankeling dankzij de goudkleurige topper.

Over het algemeen is VIP Private Show Eau de Parfum een goddeloos provocerende explosie van fruitige zoetheid versmolten met verwarmende amber, musk en hout.

Prerogative Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€22,49)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:47 pm
Zie ook:  De 5 beste Alien parfums voor dames (Thierry Mugler)

Topnoten: Framboos, Peer, Mandarijn
Hartnoten: fresia, rode lelie, jasmijn
Basisnoten: Cashmeran , Sandelhout, Ceder, Musk

Prerogative Eau de Parfum is een recente toevoeging aan het merk Britney Spears en werd gelanceerd in 2018. Het is door en door modern, gewaagd en uiterst verleidelijk.

Topnoten van framboos, peer en mandarijn zorgen voor een gedurfde fruitige opening. Middennoten van lelie, fresia en jasmijn voegen een prachtige golf van vrouwelijke bloemen toe. Na het drogen zijn luxe cashmeran , sandelhout, cederhout en muskus lichtgevend en sensueel.

Prerogative is een veelzijdige geur voor dag en nacht die elk seizoen draagbaar is. Neigt meer naar de lente/zomer, maar is evengoed draagbaar in de koudere seizoenen.

De prestaties zijn redelijk, je moet het na 4+ uur opnieuw aanbrengen voordat het een huidgeur wordt. Je zou 7+ uur kunnen krijgen als je het op kleding en haar aanbrengt. Sillage en projectie zijn goed.

Dit gedurfde parfum heeft een passend flesje. De zilveren randen en de blokletters die opvallen tegen het kauwgomroze parfum zorgen ervoor dat dit jeugdig en gewaagd aanvoelt.

Twee woorden vatten Prerogative perfect samen: gedurfd en jeugdig.

Curious Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€20,89)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:47 pm

Topnoten: Magnolia, Peer, Lotus
Hartnoten: jasmijn, tuberoos, cyclamen
Basisnoten: Musk, Vanille, Houtachtige Noten

De originele en meest iconische! Curious Eau de Parfum werd gelanceerd in 2004 en was sterk gericht op 20-plussers die wilden opvallen. Het was toen meteen een hit en is vandaag de dag nog steeds ongelooflijk populair.

De openingsnoten van Curious Eau de Parfum beginnen met bedwelmende lotus, zachte peer en romige magnolia. Terwijl de hartnoten van tuberoos, cyclamen en jasmijn bloeien, krijgt deze geur een bijna sprankelend karakter. Na het drogen voegt een goed uitgebalanceerde basis van sensuele musk, vanille en houtachtige noten een finishing touch van nostalgie toe.

Curious is een helder en luchtig lente- en zomerparfum dat het beste overdag werkt.

Sillage en projectie zijn matig, maar Curious heeft een redelijk indrukwekkende levensduur. je kan 5+ uur verwachten voordat je het opnieuw moet aanbrengen.

De helderblauwe fles van geslepen glas doet denken aan een fles met fantasiedrank, waardoor hij grillig en leuk aanvoelt en er ook nog eens mooi uitziet. Het bengelede roze kettinkje draagt bij aan de jeugdigheid.

Al met al is Curious Eau de Parfum een bedwelmend fruitig-bloemige vrouwelijke geur die zich nestelt in een goed uitgebalanceerde muskus-vanillebasis. Bekijk als alternatief enkele van de geuren van Katy Perry!

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€23,79)
parfumania.nl (€25,95)
lyko.com (€52,90)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:50 pm