Dit zijn de 5 beste Chanel Chance parfums

Met frisse fruitige noten versmolten met bloemen en exotische kruiden, zijn de beste Chanel Chance-parfums zorgeloos en uiterst vrouwelijk. Elke geur in de Chance-collectie wordt gepresenteerd in een jeugdige ronde fles, elk met zijn eigen levendige kleur.

De eerste geur in de Chance-collectie, Chanel Chance Eau de Toilette, werd gecreëerd door de Franse parfumeur Jacques Polge en uitgebracht in 2003. Al snel volgden verschillende opvallende flankers (interpretaties van een bestaande geur), elk gezegend met een vleugje Chanel-magie.

Chanel Chance Eau de Toilette

Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€98,00)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 9:05 am

Topnoten: grapefruit, ananas, roze peper
Hartnoten: jasmijn, lis, hyacint
Basisnoten: Musk, Patchouli, Vanille, Vetiver, Amber
Levensduur: 5+ uur
Seizoen: lente/zomer/herfst

Chanel Chance Eau de Toilette is een zorgeloze chypre-bloemige geur die fruit en bloemen combineert met muskusachtige/houtachtige noten. Het werd gelanceerd in 2003, is fris en o zo vrouwelijk.

De opening van deze geur is helder en pittig, met grapefruit en ananas bestrooid met roze peper voor extra pit. Zoete jasmijn is de meest dominante bloem in het hart, discreet ondersteund door hyacint.

Dry-down introduceert aardse patchouli, vetiver en musk. Gaat over in een lichte muskusachtige/aardse patchouli-geleide fruitige/bloemige geur die fris en gemakkelijk te dragen is. Overweeg de EDP-versie als je wat meer diepgang nodig hebt.

Ideaal voor lente/zomer en herfst en je kunt meer dan 5 uur levensduur verwachten met een goede projectie en sillage. Zeer goed voor een EDT.

Chanel Chance Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€113,00)
Zie ook:  De 7 beste Moschino damesgeuren - Een beetje gek maar wel heerlijk!
bol.com (€132,32)
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:34 pm

Topnoten: roze peper
Hartnoten: Jasmijn, Iris
Basisnoten: Patchouli, Vanille, Musk, Amber
Levensduur: 6+ uur
Seizoen: lente/zomer/herfst

Chanel Chance Eau de Parfum tilt de Chance-collectie naar een hoger niveau. Deze geur uit 2005 is intenser dan de helderdere EDT-versie.

De opening is peperig met een subtiele hint van citrus. Zoete jasmijn in het hart bloeit prachtig en wordt vergezeld door elegante toetsen van poederachtige iris.

Patchouli wordt al snel de ster van de show, met een muskusachtige/aardse sfeer die zo goed samengaat met de peper en zoete jasmijn. Hints van vanille zijn ook verrukkelijk. Vergelijkbaar met Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum.

Deze meer volwassen versie van Chance blijft perfect voor lente/zomer en herfst. Duurt 6 uur met behoorlijke sillage en projectie.

Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Toilette

Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€98,00)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:37 pm

Topnoten: Citroen
Hartnoten: Jasmijn Absoluut, Witte Musk
Basisnoten: Vetiver, Amber, Patchouli, Teak
Levensduur: 4+ uur
Seizoen: lente/zomer

Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Toilette is een oogverblindende chypre-bloemige geur. Het versmelt citrus, bloemen en sensuele houtachtige noten tot één goed gemengde vrouwelijke geur.

Frisse, bijna sprankelende citrustonen zijn de eerste om te verrukken, wat leidt tot een bloemig hart van jasmijn en hyacint bestrooid met roze peper.

Houtachtige noten en muskusachtige patchouli in de basis komen na ongeveer een uur naar de oppervlakte, maar deze geur blijft fris, vrouwelijk en verkwikkend.

Chance Eau Fraiche Eau de Toilette is perfect voor lente- en zomerkleding, denk aan tuinfeesten, winkeluitjes en lunches in de buitenlucht. Duurt 4 uur met matige sillage en projectie.

Zie ook:  Dit zijn de heerlijkste Jennifer Lopez geuren

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum

Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€77,00)
bol.com (€93,00)
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:33 pm

Topnoten: Jasmijn Absolute & Rose
Hartnoten: grapefruit, kweepeer
Basisnoten: Witte Musk
Levensduur: 5+ uur
Seizoen: lente/zomer

Chance Eau Tendre Eau de Parfum is een sublieme fruitige bloemengeur die meisjesachtig, grillig en o zo delicaat is. Olivier Polge is de parfumeur achter deze geur uit 2019.

Deze geur opent vrij bloemig, met zoete jasmijn en delicate roos die strijden om je aandacht. Pittig fruit volgt al snel in de gedaante van grapefruit en kweepeer, wat zorgt voor zomerse frisheid.

Na het drogen introduceert een muskusachtige basis het kenmerkende gevoel van elegantie van Channel. De geur nestelt zich in een citrus-/rozengeur met exotische, muskusachtige ondertonen. Overweeg ook Maison Francis Kurkdjian À La Rose Eau de Parfum.

Chance Eau Tendre Eau de Parfum is een heldere en vrolijke lente/zomer geur voor overdag. Ideaal voor picknicks en andere buitenevenementen. Duurt 5 uur met matige sillage en projectie.

Chanel Chance Eau Vive Eau de Toilette

Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€129,60)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:35 pm

Topnoten: Grapefruit & Rode Sinaasappel
Hartnoten: Jasmijn & Witte Musk
Basisnoten: Vetiver, Ceder & Iris
Levensduur: lente/zomer
Seizoen: 4+ uur

Chanel Chance Eau Vive Eau de Toilette, gelanceerd in 2015, is een vrolijke en zorgeloze pittige citrusgeur die je een douche-fris gevoel geeft.

Een fanfare van citrus uit bloedsinaasappel en grapefruit begroet je vanaf de opening. Het bloemige hart van deze geur is zeer licht en wordt ondersteund door musk.

Zie ook:  De beste Roberto Cavalli parfums voor dames

Een lichte poederachtige/houtachtige basis zweeft op de achtergrond, maar deze geur blijft citrusachtig met licht bloemige, zeepachtige randen. Overweeg Lacoste Touch of Pink Eau de Toilette voor iets soortgelijks, maar met een scheutje vanille.

Chance Eau Vive Eau de Toilette is een opbeurende lente-/zomergeur die ideaal is om te dragen als je zin hebt in een pauze van zware bloemige geuren. Ik vond dat het meer dan 4 uur duurt met een goede sillage en projectie.

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle

Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€98,00)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 9:05 am
Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€113,00)
bol.com (€132,32)
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:34 pm
Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€98,00)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:37 pm
Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€77,00)
bol.com (€93,00)
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:33 pm
Verkrijgbaar bij:
iciparisxl.nl (€129,60)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 23, 2023 - 2:35 pm