5X Good Girl maar toch anders! Dit zijn de beste Good Girl by Carolina Herrera geuren.

De parfumcollectie van de Amerikaanse ontwerpster Carolina Herrera wordt gedragen door sterke vrouwen zoals Michelle Obama en Jacqueline Onassis.

De beste Good Girl-parfums van Carolina Herrera delen allemaal dezelfde witte bloemige noten van jasmijn en tuberoos met romige tonkaboon, maar voegen allemaal iets speciaals toe.

Good Girl Suprême voegt heerlijke bosvruchten en vetiver toe, terwijl Good Girl Légère citrus, ylang-ylang en karamel brengt.

De GG-collectie zorgt voor een complete beleving dankzij hun opvallend mooie flacons. Zelfs de buitenverpakking voelt heerlijk aan. Hier vind je trouwens de beste CH geuren voor mannen.

Very Good Girl Eau de Parfum

Topnoten: lychee, rode bes
Hartnoten: Roos
Basisnoten: Vetiver, Vanille

Very Good Girl Eau de Parfum werd gelanceerd in 2021 en is een heerlijke mix van fruit en vanille met een bloemige twist. Louise Turner en Quentin Bisch zijn de parfumeurs achter deze geur.

Deze geur opent met contrasterende tonen van zoete lychee en aalbes, Very Good Girl is onbeschaamd vrouwelijk en sensueel. Een bloemig hart van roos bloeit prachtig.

Een zachte basis van zoete vanille straalt al snel zijn zoete magie uit, maar domineert nooit en wordt ondersteund door zachte vetiver voor een beetje houtigheid.

Deze veelzijdige geur, die zich vestigt in een fruitige/roze combinatie met hints van weelderige vanille, is ideaal voor elk seizoen en elke gelegenheid. Ik zou dit als een mooie geur voor overdag dragen.

Je kan meer dan 6 uur levensduur verwachten met een goede sillage en projectie.

Very Good Girl is een uitstekende aanvulling op het assortiment, omdat het van ‘s morgens vroeg tot’ s avonds laat kan worden gedragen. Daarna kun je de originele GG gebruiken voor meer vanille en de zoete duisternis van cacao en koffie.

Good Girl Suprême Eau de Parfum

Topnoten: bosvruchten, Egyptische jasmijn
Hartnoten: tuberoos, tonkaboon
Basisnoten: Vetiver

Zie ook:  De 10 Beste Juliette Has A Gun damesgeuren - gewaagd, gesofisticeerd, modern en vrij!

De topnoten van Good Girl Suprême beginnen met de zoete combinatie van bosvruchten en Egyptische jasmijn. Deze bloeden al snel uit op een hart van romige tonkaboon en mooie witte tuberoos.

Good Girl Suprême Eau de parfum is het zoetere en sappigere zusje van de originele GG-geur. Ook gemengd door de Britse parfumeur Louise Turner, is deze oosterse witte bloemengeur zowel vrolijk als verfijnd.

Een exotische basis van houtachtige/leerachtige vetiver begint al snel zijn magie uit te werpen. Na het drogen, nestelt het zich mooi in een zoetere sexy mix van romige tonkaboon, witte bloemen en bessen. Jammie!

Good Girl Suprême is perfect voor overdag of ‘s avonds voor herfst/winter/lente. Het is helder en stijlvol en weet jeugdige energie in evenwicht te brengen met moeiteloze verfijning. Doet me denken aan een celebrity-geur – maar dan op de juiste manier!

Prestaties zijn redelijk. Je kunt meer dan 4 uur verwachten van deze geur met een matige sillage en projectie. De zoete bosvruchten en heerlijke tonkaboon worden de meest prominente noten als ze eenmaal zijn neergedaald.

Good Girl Suprême is zoeter en bloemiger dan de originele GG-geur, maar heeft nog steeds die prachtige tonkaboon-kick. Een meer meisjesachtige versie van de originele GG-geur die de moeite waard is.

Good Girl Legère Eau de Parfum

Topnoten: Citroen, Bergamot, Mandarijn
Hartnoten: oranjebloesem, roos, jasmijn, tuberoos, ylang-ylang
Basisnoten: Dulce de leche, kaneel, praliné, sandelhout, tonkaboon

Good Girl Légère Eau de Parfum is een decadente oosterse bloemige geur die stevig geworteld blijft in de GG-familie. Légère voegt zoveel toe aan het origineel en introduceert heldere citrus, exotische ylang-ylang en zachte dulce de leche. Gelanceerd in 2018.

De openingsnoten van Good Girl Légère zijn een citrustrio van citroen, bergamot en sinaasappel. Witte bloemige noten van jasmijn, tuberoos en oranjebloesem worden al snel vergezeld door sensuele boterachtige ylang-ylang.

Deze bloemen verstrengelen zich met een bijna eetbare basis van karamelachtige dulce de leche en tonkaboon die een vanille kick geven.

Good Girl Légère is een heerlijke herfst/winter/lente geur die dag en nacht gedragen kan worden. Het kan zelfs op koelere zomerdagen worden gedragen. Voor mij persoonlijk zorgt de ylang-ylang ervoor dat het iets meer neigt naar formele avondkleding.

De prestaties zijn uitstekend en je kan een levensduur van meer dan 6 uur verwachten met een behoorlijke sillage en projectie. Vooral de dulce de leche, tonkaboon en ylang-ylang blijven ongelooflijk goed.

Zie ook:  Hier zijn 3 heerlijke tropische frangipani geuren voor zomer en lente!

Samengevat is Légère een elegante oudere zus van de originele Good Girl-geur. Het is luxueus, stijlvol, bedwelmend en trekt aandacht.

Good Girl Eau de Parfum

Topnoten: Amandel, Koffie, Citrus
Hartnoten: Jasmijn Sambac , Tuberoos, Roos
Basisnoten: Tonkaboon, Cacao, Praline

De Britse parfumeur Louise Turner is verantwoordelijk voor de inmiddels bijna iconische Good Girl Eau de Parfum. Deze sensuele, oriëntaalse, witte bloemengeur werd pas in 2016 gelanceerd, maar het voelt alsof het zijn magie al eeuwig heeft uitgestraald.

Good Girl Eau de parfum opent met een contrast van verse citrus bestrooid met amandelschilfers en koffie en is onbeschaamd vrouwelijk, sensueel en gourmand (geïnteresseerd in gourmand geuren? Ik zette de beste hier al op een rijtje). Witte bloemige noten van tuberoos en jasmijn bloeien vanuit het hart en worden vergezeld door zachte roos.

Een zachte basis van romige tonkaboon voegt een vanille-vibe toe, terwijl cacao en praline een diepte geven die klasse uitstraalt.

Good Girl Eau de Parfum is perfect voor dag en avond in de herfst/winter, zelfs koelere dagen in de lente. Geschikt voor vrijwel elke gelegenheid, van ontspannen thuis tot volledig gekleed zijn voor een avondmaaltijd.

De prestatie is best goed. Verwacht meer dan 5 uur levensduur met behoorlijke sillage en projectie. Blijft heel goed zitten op kleding.

Good Girl Eau de Parfum bezit de zoete duisternis van cacao en koffie met zachte vanille- achtige tonka. Het wordt opgefleurd door witte bloemige noten van tuberoos en jasmijn. Stijlvol, warm en elegant.

Good Girl Hair Mist

Verkrijgbaar bij:

lookfantastic.nl (€44,45)
bol.com (€64,36)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:51 pm

Topnoten: Amandel, Koffie, Citrus
Hartnoten: Jasmijn Sambac , Tuberoos, Roos
Basisnoten: Tonkaboon, Cacao, Praline

Ga helemaal op in het Good Girl-universum met de uiterst verrukkelijke Good Girl-haarmist.

Het opent met witte bloemige noten en amandel, wordt iets zoeter dan de Eau de Parfum en leunt zwaarder op de tonen van vanille/tonkaboon. Good Girl-haarmist is zowel verfijnd als stijlvol, en een opwindende alternatieve manier om van de GG-ervaring te genieten.

Wat betreft wanneer te dragen, net als de originele GG-geur, is deze haarmist het meest geschikt voor de herfst/winter/lente, en misschien de koele zomerdagen.

De prestaties zijn goed omdat het een levensduur van meer dan 6 uur biedt. Deze haarmist (en haarmist in het algemeen) is alleen bedoeld voor ontmoetingen van dichtbij, dus verwacht niet dat het projecteert als een EDP en EDT.

Zie ook:  De heerlijkste parfums met pioenroos

Al met al is Good Girl Hair Mist een prachtig vrouwelijke combinatie van witte bloemen en vanilletonen die zeker de moeite waard zijn om aan je beautyregime toe te voegen. Het voegt discreet de GG-geur aan je haar toe zonder te overheersen.

Hoe gebruik je dit?

Optie #1 – Nadat je je haar hebt gestyled, spray je gewoon licht over je haar en streel je zachtjes over je haar van boven naar beneden.

Optie #2 – Til tijdens je haarstyling je haar op om je wortels bloot te leggen en spray net hoog genoeg boven de wortels om niet op je hoofdhuid te spuiten. Je moet dan je haar van wortel tot punt strelen om volledige dekking te krijgen.

Auteur

  • Nele

    Hoi, ik ben Nele en helemaal gek van heerlijke parfums. Ik bespreek voor jullie al mijn favorieten! Heb je een vraagje of opmerking dan hoor ik dat graag in de reacties. Favoriete parfum momenteel: Chanel Coco Mademoiselle

Verkrijgbaar bij:

bangerhead.nl (€49,90)
deloox.nl (€59,49)
bol.com (€59,95)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:53 pm

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€94,99)
iciparisxl.nl (€108,24)
douglas.nl (€108,24)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:52 pm

Verkrijgbaar bij:

lookfantastic.nl (€44,45)
bol.com (€64,36)
Laatst gecontroleerd: maart 28, 2023 - 12:51 pm